Kleine bedrijven, ZZP-ers en stichtingen

Op de zakelijke markt assisteer ik kleine bedrijven, ZZP-ers en stichtingen met hun administratie, het organiseren van grote en kleine evenementen, het bijhouden van de content op de website, het opstellen van de nieuwsbrief en het voorbereiden van presentaties.

Expats en diplomaten

Don’t let what you can’t do stop you from what you can do – John Wooden

Door mijn lange verblijf in het buitenland, kan ik me zeer goed verplaatsen in de situatie van buitenlandse medewerkers (de expats) die naar Nederland worden gezonden door hun bedrijf. Denk aan de verhuizing en de vele administratieve zaken, die anders zijn dan in het land van herkomst. En natuurlijk is er de taalbarrière. Ik sta u graag bij in alle voorkomende zaken, die u misschien liever zelf regelt en niet via uw bedrijf, waardoor u uw gevoel van onafhankelijkheid en zelfstandigheid zo snel mogelijk terug heeft. Contact kan in het Engels, Frans of Arabisch en natuurlijk in het Nederlands.

Ik ben beschikbaar in heel Nederland. Er worden geen reiskosten/reistijd in rekening gebracht als u binnen een afstand van 15km van Breukelen woont. Woont u daarbuiten dan breng ik €0,25 per km en €35 per uur reistijd in rekening (zie Tarieven)