Ik bied exclusieve service met aandacht voor uw persoonlijke wensen

Mijn werkterreinen als Professional Organizer zijn:

 • Thuis-organizer
  Begeleiden van mensen bij het organiseren van het huishouden, spullen of administratie. Het kan dat u door omstandigheden (tijdelijk) hulp nodig heeft om achterstanden in bv. de administratie weg te werken en daarna met de technieken die ik u aanleer het weer prima zelf kunt. Ook kunt u door een lichamelijke beperking hinder ondervinden bij het uitvoeren van dagelijkse zaken in uw huishouden of administratie. Ik help u graag een oplossing te vinden.
 •  Senioren-organizer
  Begeleiden bij het (re)organiseren van het huis(houden), de zelfredzaamheid en de nalatenschap. Ik kan u assisteren bij het opstellen van een nabestaandendossier/noodgevallendossier. De opdrachtgever kan zowel de senior zelf als ook de familie/mantelzorger zijn. Uiteraard altijd in goed overleg met alle betrokken partijen.
 • Verhuis-organizer
  Begeleiden bij het voorbereiden, plannen en organiseren van verhuizingen. Opdrachtgevers kunnen ook buitenlandse werknemers (expats) in Nederland of diplomaten zijn. Denk ook aan het opruimen van uw huis voor verkoop of verhuur.

Het volgende animatiefilmpje van de NBPO geeft aan wat een Professional Organizer voor u kan betekenen.


Verder kunt u bij mij terecht voor alles dat u (beter) georganiseerd wilt hebben, onder andere, maar zeker niet beperkt tot:

 • een evenement organiseren (bv. verjaardagen, jubilea, recepties, etentjes)
 • hulp met uw huisdieren (honden, paarden): ik ben dol op dieren en heb ervaring met het trainen van honden en paarden.
 • administratieve/secretariële ondersteuning  (bv. vervoer regelen, reserveringen maken, hulp bij afsluiten/opzeggen abonnementen)

Op de zakelijke markt assisteer ik kleine bedrijven, ZZP-ers en stichtingen met de administratie, het organiseren van grote en kleine evenementen, het bijhouden van de content op de website, het opstellen van de nieuwsbrief en het voorbereiden van presentaties.

Mijn motto: “Alles is bespreekbaar en (bijna) niets is onmogelijk”.