24 juli 2019 – Als Professional Organizer krijg je vaak het verzoek te helpen bij het opruimen van de kledingkast, denk aan het wisselen van zomer naar wintergarderobe of andersom of een gewone opschoonactie. Deze opdracht had echter nog een extra dimensie. Ik was ingeschakeld door een van mijn blinde klanten om te helpen met het in setjes hangen van haar kleding, zodat ze op die manier snel leuke kledingcombinaties uit de kast kon trekken. Superleuk om te doen en een “eye opener” voor iedereen die wel gewoon kan zien en besluiteloos voor de kledingkast kan staan, omdat je uit alles wat je wel ziet geen keuze kunt maken.

Helaas is door een recente hack van mijn website (april 2020) de oorspronkelijke tekst van deze blog voorgoed verloren gegaan.

Please follow and like Stella Wisse Professional Organizer:
Wat heb ik in mijn kledingkast?