Deze maand 3 jaar geleden ben ik mijn bedrijf Stella Wisse Professional Organizer begonnen. In eerste instantie geboren uit mijn passie voor de senioren in onze samenleving.

Inspiratie

Na te hebben ervaren hoe moeilijk het voor mijn vader was om na het overlijden van mijn moeder alleen verder te moeten, ontstond het idee voor mijn bedrijf. Mijn vader was bejaard, erg slecht ter been, maar toch nog veel te zelfstandig om in een verzorgingstehuis te gaan. We zijn destijds wel gaan kijken bij een tehuis in de buurt, maar zijn enige commentaar was “snel, weg hier Stella!” Ik heb het daar verder nooit meer met hem over gehad, maar heb geprobeerd hem te helpen zijn leven en ook het huis zo aan te passen, dat het mogelijk was thuis te blijven wonen.  

En wat ik voor mijn vader kon doen, kan ik natuurlijk ook voor u doen. Als u door lichamelijke beperkingen of het verlies van een dierbare opeens uw zelfstandigheid dreigt te verliezen. Zolang het zelfstandig blijven wonen geen gevaar voor iemand oplevert, sta ik voor u klaar met praktische oplossingen. Ik kan u zaken uit handen nemen, die u in uw werkende leven ook uit handen zou hebben gegeven aan uw assistente. Dit alles zonder uw zelfstandigheid aan te tasten.

Mijn dappere tantes

En hoe mooi is het dan dat precies in de periode dat mijn bedrijf 3 jaar bestaat, er twee artikelen in de media zijn verschenen over twee van mijn lieve bejaarde tantes. Twee dappere tantes mag ik wel zeggen. Mijn tante Korrie, die helaas in april is overleden, maar, zoals heel mooi omschreven in het artikel van Elsevier weekblad van 9 mei, een levenlang voor iedereen heeft klaar gestaan. En tante Lucy, die met haar 97 jaar nog dapper zelfstandig woont in Amsterdam en zelfs nog een dagboek bij houdt, zoals u kunt lezen in het artikel in het Parool van 7 april.

Met dank aan mijn neef Govert, die me op bijgaande artikelen heeft geattendeerd:

Tante Korrie in Elsevier weekblad van 9 mei “Korrie Wisse-Spijkerboer 1925-2020 Van jongsaf zorgzaam en altijd in de weer”

Tante Lucy in het Parool van 7 april “Stoelen boenen”

Inmiddels ondersteunt mijn bedrijf ook kleine bedrijven, (het bestuur) van stichtingen en ZZP-ers met hun administratie, het organiseren van grote en kleine evenementen, het bijhouden van de content op de website, het opstellen van de nieuwsbrief en het voorbereiden van presentaties. 

Please follow and like Stella Wisse Professional Organizer:
Trots op mijn dappere tantes