Voor iedereen die het niet alleen wil of niet alleen kan

Ik sta klaar voor iedereen die het wel alleen kan, maar niet alleen wil. En voor iedereen die het wel alleen wil, maar door omstandigheden niet alleen kan.

The best things in life aren't thingsMet een warm hart voor senioren, help ik u graag uw leven kwalitatief te verbeteren. Vaak kunnen door kleine aanpassingen, zaken, die door leeftijd onmogelijk leken geworden, weer mogelijk worden. Hoe vaak hoor ik niet “ik zou mijn verjaardag wel willen vieren, maar dat kan ik niet meer en ik wil de kinderen er niet mee opzadelen”. Voor al dit soort zaken kunt u bij mij terecht. En misschien mist u wel de luxe van het hebben van een Personal Assistant nu u met pensioen bent, ook hier bent u bij mij aan het goede adres, met jarenlange ervaring op dit gebied.

Ook kunt u, na het verlies van een partner door overlijden of echtscheiding, in een onverwachte situatie terecht komen. Ik help u graag bij het op orde krijgen van uw huishouden en administratie in deze nieuwe situatie, waardoor de rust in uw leven kan terugkeren.