opruimen kledingkast
Iedereen organiseert zijn kledingkast anders

Als Professional Organizer krijg je vaak het verzoek te helpen bij het ordenen van een kledingkast. Seizoensgebonden, van zomer naar winter of andersom en soms ook als je moet opruimen, omdat je geen plek meer hebt (voor nieuwe dingen).

Ik kreeg pas echter een wel heel origineel verzoek, waar het “wat heb ik in mijn kledingkast?” een extra dimensie kreeg. Mijn blinde vriendin vroeg me haar te helpen met het opruimen van haar kledingkast, niet alleen dingen weggooien of weggeven die niet meer gedragen werden, maar ook te helpen bij het bij elkaar zoeken van kleding en combinaties maken.

Ze had, net als wij allemaal, een overvolle kast, maar was ook compleet het zicht op wat er in de kast hing kwijt. Dit zal ons overigens ook niet vreemd zijn, het verschil is echter dat wij de kast dan opentrekken en er eens goed voor gaan zitten en deze klus dan eventueel zelf kunnen klaren. Mijn vriendin had hier echter mijn hulp wel bij nodig.

We hebben de kleding uit de kast gehaald en ik heb de kledingstukken een voor een beschreven. Kleding die weg kon ging meteen de kamer uit. Dankzij het waanzinnig goede geheugen van mijn vriendin, kon ze van de overige kleding aangeven welke items bij elkaar gehangen moesten worden. Puur op basis van wat voor haar handig en goed bij te houden zou zijn zonder mijn hulp. Aan het eind hadden we alle kleding gerangschikt en wist ze weer wat ze in haar kast had hangen. Alles geordend op een manier waar zij wat mee kon.

Dit is ook altijd de manier waarop ik werk. Ik adviseer, help bij het ontwerpen van een doeltreffende methode, maar altijd op basis van wat voor de klant werkt en door de klant na mijnĀ  vertrek zelf bijgehouden kan worden.

Spreekt dit u aan? Heeft u zelf al bepaalde plannen, maar heeft u dit nog niet in daden om kunnen zetten? Kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Wacht dan niet langer en bel me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het lijkt me heel leuk u hierbij te helpen!

Wat heb ik in mijn kledingkast?

Door deze site te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies/by continuing to use this site, you agree to the use of cookies. Meer informatie/more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close