Ik kreeg het verzoek van een van mijn klanten, een actieve dame van 83 die verder anoniem wil blijven, het volgende getuigschrift namens haar te plaatsen:

Ongeveer een jaar geleden heb ik voor het eerst gebruik gemaakt van de diensten van mevrouw Stella Wisse. Zij is mee geweest naar de begrafenis van een ex-collega van mijn man. Het was ver weg, ik rijd zelf geen auto meer en de vriendin waar ik mee zou gaan, kon op het laatste moment door omstandigheden toch niet mee.

Ik wilde er toch erg graag heen, dus heb de stoute schoenen aangetrokken en Stella gebeld met het verzoek dit voor mij te regelen. Stella stelde voor zelf mee te gaan en daar was ik heel blij mee. Alles is keurig verlopen, ik werd op tijd opgehaald, vond het prettig daar niet alleen te staan, vond het stiekem zelfs wel gezellig, ondanks het droevige karakter van de dag.

Toen ik een keer niet in staat was zelf boodschappen te doen, heb ik Stella weer gebeld of ze mij hier misschien ook mee kon helpen. Natuurlijk was dit geen enkel probleem voor Stella, ze heeft me opgehaald en we zijn gezellig samen gaan winkelen.

Mevrouw Wisse, ik zeg ondertussen Stella tegen haar, komt betrouwbaar en begripvol over. Het is bovendien een aardige vrouw, die overal wel raad op weet. Ik kan haar u zeker aanraden. In alle opzichten een “Professional Organizer”.

Getuigschrift

 

 

Testimonial van een actieve bejaarde dame

Door deze site te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies/by continuing to use this site, you agree to the use of cookies. Meer informatie/more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close